Službeno priznanje Udruge

Pismo zajednici

Dragi naši,

nakon mnogo organiziranih natjecanja i puno neriješenih pitanja oko toga postoji li nešto službeno u Hrvatskoj što se bavi Rubikovim kockama i ostalim mozgalicama vezanih uz Rubikovu kocku, odlučili smo dati odgovor na to pitanje.

Odlukom Osnivačke Skupštine Udruge Speedcubing Hrvatska dana 3. 1. 2019. godine u Osijeku, stigao je odgovor na to pitanje, a odgovor je osnivanje Udruge Speedcubing Hrvatska, službeno priznate udruge u Registru udruga Republike Hrvatske čija je Misija kroz brzo slaganje Rubikove kocke i sličnih mozgalica poticati kognitivan razvoj djece te razvijati zdrav natjecateljski duh mladih i starijih osoba.

Udruga je osnovana u cilju promicanja, razvitka i unapređenja brzog slaganja Rubikove kocke i sličnih mozgalica te hobija slaganja raznih mozgalica.

Ovim putem Vas želimo informirati da nas u skorašnjoj budućnosti očekuje puno projekta, velikom većinom vezanih uz WCA (World Cube Association) natjecanja, ali i raznih drugih o kojima ćemo reći nešto više u budućnosti.

Članstvo u udruzi će uskoro biti moguće i ostvariti, no kako biste saznali novosti kako se učlaniti i kako će to biti moguće, pratite nas na društvenim mrežama (Facebook,  Instagram, Twitter i YouTube).

Facebook: facebook.com/speedcubinghrvatska
Instagram: instagram.com/speedcubinghrvatska
Twitter: twitter.com/speedcubinghr
YouTube: goo.gl/tNSYMz

Veselimo se proširiti našu zajednicu!

U ime udruge,

Dominik Vidaković
Predsjednik Udruge

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

HR