Redovna godišnja skupština Udruge

Dragi naši,

ovom objavom vas sve obavještavamo kako je 21. prosinca 2020. godine u 19:00h održana redovna godišnja skupština Udruge Speedcubing Hrvatska.

Na redovnoj skupštini se raspravljalo o protekloj 2020. godini i svim aktivnostima koje je Udruga obavila te o planu rada i aktivnosti Udruge za 2021. godinu.

Početkom 2020. godine, Udruga je uspjela organizirati međunarodno natjecanje Osijek Open 2020 krajem veljače.  Udruga je planirala održati radionice te dodatna natjecanja u Zagrebu i Osijeku, no zbog situacije s pandemijom COVID-19, planovi su otkazani te se nisu organizirala nijedna druženja zbog epidemioloških mjera.

Zbog nemogućnosti održavanja aktivnosti u 2020. godini, Udruga prenosi ciljeve i planove od prošle godine u nadi da će epidemiološka situacija biti povoljnija. Stoga, Udruga planira u 2021. godini regrutirati više članova, održati 3 radionice u godinu dana i 3 službena natjecanja (ovisno o epidemiološkoj situaciji će se odrediti lokacije i broj natjecanja/radionica). Uz radionice i natjecanja, planira se održati i druženja članova, prvenstveno u Osijeku uz mogućnost nekih druženja u nekom drugom gradu.

Ovim putem vam se želimo zahvaliti na potpori tijekom godine, koliko god nam je svima ova godina bila nepredvidiva. Nadamo se da ste svi zdravi i sigurni!

Želimo vam sve najbolje u narednoj 2021. godini i da se napokon vidimo na narednim natjecanjima!

Udruga Speedcubing Hrvatska

Podijeli ovu objavu:
HR