Prva radionica Rubikove kocke u Hrvatskoj

Dragi naši,

proteklog tjedna, Udruga je održala svoj prvi projekt (radionicu) s ciljem da polaznike naučimo slagati Rubikovu kocku.

Projekt je bio organizirati radionicu gdje bi naučili polaznike slagati Rubikovu kocku. Ono što Udruga osigurava jesu grupna predavanja koja su bila organizirana u Osnovnoj školi Antuna Mihanovića u Osijeku. Još jednom, veliko hvala školi što nam je ustupila prostor! Osim predavanja, Udruga je osigurala vrlo dobre kocke za polaznike radionice kako bi svi imali iste uvjete za učenje.

Prvi korak je bila prezentacija radionice svim učenicima (od 5. do 8. razreda) Osnovne škole Antun Mihanović u Osijeku.

Prezentacija.jpg

Nakon velikog interesa poslije prezentacije, odlučili smo otvoriti prijave preko Google Obrasca za prvu radionicu.

Prijavljeno nam je bilo 14 polaznika, a pravi broj polaznika je na kraju bio 8, što je za prvu radionicu itekako odlično!

Prvu radionicu smo održali u učionici škole, a kako je izgledalo, pogledajte u fotografijama. Radionice su bile formirane u stilu prezentacije i objašnjavanja današnje lekcije, te su onda učitelji objašnjavali svakome individualno pojedine situacije, ukoliko je naišao neki problem tokom učenja.

Nakon prvog termina radionice, polaznici su došli i na drugi termin gdje su zapravo naučili najveći dio slaganja kocke i usavršili prethodno naučeno.

Radionica 2

Na vrijeme je došla i posljednja radionica gdje su polaznici napokon naučili sve algoritme i sistem slaganja kocke i uspješno položili tečaj!

Kao malu prigodnu nagradu, svakome smo ispisali potvrdu o položenom tečaju s njihovim imenom i podijelili naljepnice s logotipom Udruge.

Mi smo izuzetno ponosni što su svi polaznici vrlo lako pohvatali sistem slaganja kocke i što su pokazali veliku volju za učenjem!

Nadamo se da ćemo u skorašnjoj budućnosti organizirati još radionica kako bi više ljudi moglo naučiti slagati kocku. Također, u planu imamo još par projekata, od kojih ćemo samo za jedan reći sada – druženje svih u gradu koji znaju slagati kocku ili se bave slaganjem kocke kako bi razmjenili iskustva i jedni druge naučili nešto novome. Dodatne informacije ćemo uskoro objaviti na društvenim mrežama!

Kako bi saznali sve novosti oko budućih projekata i radionica, pratite nas na svim društvenim mrežama.

Facebook: facebook.com/speedcubinghrvatska
Instagram: instagram.com/speedcubinghrvatska
Twitter: twitter.com/speedcubinghr
YouTube: goo.gl/tNSYMz

Udruga Speedcubing Hrvatska

Podijeli ovu objavu:
HR